ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

H στιγμή που πιλότος αεροσκάφους της British Airways ανακοίνωσε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

Η αντίδραση των επιβατών

H στιγμή που πιλότος αεροσκάφους της British Airways ανακοίνωσε τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

Κατά την διάρκεια πτήσης της British Airways από Νέα Υόρκη για Λονδίνο ανακοινώθηκε από τον πιλότο η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στους επιβάτες του αεροσκάφους, οι οποίοι έμοιαζαν «μουδιασμένοι».

Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ο πιλότος ενημέρωνε τους επιβάτες και το πλήρωμα εν ώρα πτήσης για το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Οι επιβάτες σε πτήση της British Airways με προορισμό το Λονδίνο, ήταν σοκαρισμένοι μετά την ανακοίνωση και θρήνησαν τον θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Twitter από τον χρήστη Michael Capiraso και στη συνέχεια διαδόθηκε σε όλα τα social media, δείχνει τη δυσπιστία στα πρόσωπα των επιβατών, καθώς ο πιλότος κάνει την ανακοίνωση.

Ο πιλότος είπε ότι έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας και σκέφτηκε να ενημερώσει τους επιβάτες πριν την άφιξή τους στον τερματικό σταθμό. «Η βασίλισσα πέθανε νωρίτερα σήμερα με την οικογένειά της στο πλευρό της.

Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να σας ενημερώσω πριν φτάσετε στον τερματικό σταθμό, γιατί ξέρω ότι πολλοί θα είναι πολύ, πολύ λυπημένοι γι αυτό», ανακοίνωσε ο πιλότος .

Ακόμη πρόσθεσε: «Θα έχετε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσετε, γιατί έχουμε 40 λεπτά μέχρι την προσγείωση. Όλοι θα σκεφτόμαστε την οικογένειά της σε αυτό το διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο φαίνονται δύο επιβάτες να σκουπίζουν τα δάκρυά τους αμέσως μετά την ανακοίνωση. Ωστόσο, στους περισσότερους φαίνεται μια έκφραση «μουδιάσματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.