Η εκπρόσωπος Λευκού Οίκου θυμήθηκε ότι δε γιόρταζε την ομοφυλοφιλία στην οικογένειά της

«Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική»

Η εκπρόσωπος Λευκού Οίκου θυμήθηκε ότι δε γιόρταζε την ομοφυλοφιλία στην οικογένειά της

Την προσωπική της ιστορία, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Coming Out, μοιράστηκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου.

«Όπως πολλοί στην LGBTQ+ κοινότητα, το “να βγεις έξω” (coming out) δεν ήταν εύκολο πράγμα», είπε η Κ.Ζαν-Πιερ, η πρώτη ανοιχτά γκέι που ανέλαβε τον ρόλο της εκπροσώπου Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική. Το ότι είμαι ομοφυλόφιλη στην οικογένειά μου δεν ήταν κάτι που ανέφερες δυνατά ή γιόρταζες. Αλλά η οικογένειά μου, όπως πολλές οικογένειες, αποδέχτηκε αυτό που ήμουν. Αυτό που αγαπούσα δεν άλλαξε το ποια ήμουν ως άτομο. Δεν άλλαξε τα πράγματα που μου άρεσαν να κάνω και δεν άλλαξε τους στόχους που είχα για τη ζωή μου», πρόσθεσε η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.