Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Η γλυκόξινη κολακεία του Τ.Ερντογάν στην Τζόρζια Μελόνι: «Είσαι καλή αλλά πρέπει να κόψεις το κάπνισμα» (βίντεο)

Η Μελόνι χαμογέλασε και παραδέχτηκε: «Το ξέρω, το ξέρω αλλά δεν θέλω ακόμη»

Η γλυκόξινη κολακεία του Τ.Ερντογάν στην Τζόρζια Μελόνι: «Είσαι καλή αλλά πρέπει να κόψεις το κάπνισμα» (βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, προχώρησε σε ένα κολακευτικό σχόλιο και ταυτόχρονα σε μια επίπληξη για την ίδια.

Σε σύντομη συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της συνόδου για την ειρήνη στη Γάζα, που πραγματοποιείται στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ, ο Ερντογάν της είπε πως αν και είναι καλή (σ.σ. εννοώντας πιθανότατα την εξωτερική της ομορφιά), θα πρέπει να κόψει το κάπνισμα.

«Μια χαρά είσαι. Είσαι καλή, αλλά πρέπει να σε πείσω να κόψεις το κάπνισμα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό περιστατικό:

Η Μελόνι χαμογέλασε και παραδέχτηκε: «Το ξέρω, το ξέρω αλλά δεν θέλω ακόμη».

Ο Ερντογάν και ο Γάλλος Πρόεδρος, γέλασαν με την απάντηση της Μελόνι, με τον Μακρόν να την παροτρύνει γελώντας: «Είναι ακόμη δυνατό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.