ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Κ.Μίντλετον έβαλε «μπλόκο» στην παρουσία της Μ.Μάρκλ στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο

«Όλοι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η Κέιτ, σε τελική ανάλυση, όπως νομίζω, εμπόδισε τη Μέγκαν»

Η Κ.Μίντλετον έβαλε «μπλόκο» στην παρουσία της Μ.Μάρκλ στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με βασιλικό βιογράφο

Η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να μπλόκαρε την παρουσία της συννυφάδας της, δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον επόμενο μήνα, όπως υποστηρίζει ένας επιφανής βασιλικός βιογράφος.

Μιλώντας στο GB News ο Τομ Μπάουερ, συγγραφέας του μπεστ σέλερ “Revenge: Meghan, Harry and The War Between the Windsors” («Εκδίκηση: Μέγκαν, Χάρι και ο Πόλεμος Μεταξύ των Ουίνδσορ»), υποστήριξε ότι κατά τη γνώμη του η δούκισσα του Σάσεξ ίσως στην πραγματικότητα να ήθελε να παραστεί στη στέψη του πεθερού της, βασιλιά Καρόλου, μαζί με τον άνδρα της, πρίγκιπα Χάρι.

Άφησε, ωστόσο, να εννοηθεί ότι το βέτο της Κέιτ αναφορικά με το που θα καθόταν η Μέγκαν – κάτι που φέρεται να απασχολούσε και τον άνδρα της – τελικά την ανάγκασε να μείνει στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά των Σάσεξ, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Όλοι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που η Κέιτ, σε τελική ανάλυση, όπως νομίζω, εμπόδισε τη Μέγκαν να έρθει και είπε ότι “δεν θα την ήθελε εκεί σε καμία περίπτωση. Κι αν ερχόταν θα έπρεπε να καθίσει πίσω», είπε ο Μπάουερ.

«Πιστεύω ότι είναι συνταγματική σημαντική η παρουσία του Χάρι για τη βασιλική οικογένεια. Θεός φυλάξοι, αν πέθαιναν όλοι οι Κέιμπριτζ, θα είχαμε τον βασιλιά Χάρι στο θρόνο μετά τον Κάρολο, άρα πρέπει να είναι εκεί», πρόσθεσε ο συγγραφέας.

Η άποψη του Μπάουερ ότι η Κέιτ Μίντλετον ευθύνεται για την απόφαση να μη παραστεί τελικά η Μέγκαν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου έρχεται σε συνέχεια των εκρηκτικών αποκαλύψεων που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι στο πολύκροτο βιβλίο του με τίτλο “Spare” («Ρεζέρβα») για τον πάγο στις σχέσεις των δύο ζευγαριών και τον καβγά στο σπίτι του αδελφού του, που φέρεται να έκανε τη δούκισσα του Σάσεξ να ξεσπάσει σε κλάματα λίγες μέρες πριν το γάμο τους το 2018.

Προ ημερών άλλη πηγή από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι η Κέιτ ήταν «ανακουφισμένη», που η Μαρκλ δεν θα παρευρεθεί στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

«Θα ήταν ιδιαίτερα άβολο για την Κέιτ», είπε η πηγή στη Daily Mail, σημειώνοντας ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις δύο κουνιάδες λόγω του ντόρου που έχουν προκαλέσει οι διαφωνίες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.