ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η κοινωνία των ΗΠΑ σε κρίση; Οδηγός χτυπά αλύπητα παιδί με ψυχικό νόσημα γιατί ήθελε να κατέβει από το λεωφορείο (βίντεο)

Κορόιδευε τα άλλα παιδιά και αυτό δημιούργησε στο 17χρονο άγχος

Η κοινωνία των ΗΠΑ σε κρίση; Οδηγός χτυπά αλύπητα παιδί με ψυχικό νόσημα γιατί ήθελε να κατέβει από το λεωφορείο (βίντεο)

Για ακόμα μία φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας βίντεο από τις ΗΠΑ όπου όλα δείχνουν ότι η κοινωνία βρίσκεται σε μεγάλη κρίση.

Έτσι στην πόλη Κονρόε του Τέξας καταγράφηκε βίντεο όπου υπάλληλος-οδηγός σχολικού λεωφορείου ξυλοκοπεί άγρια 17χρονο μαθητή που μάλιστα γνώριζε ότι πάσχει από κρίσεις άγχους και άλλα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο λόγος; Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο συγκεκριμένος οδηγός… παιδικού σχολικού γελούσε και κορόιδευε παιδιά και αυτό οδήγησε το παιδί με το συγκεκριμένο ψυχικό νόσημα να θέλει να κατεβεί εκτός του προορισμού του γιατί αγχώθηκε.

Η απάντηση του οδηγού όπως φαίνεται ήταν η άρνηση συνοδευόμενη με γροθιές!

Αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο οδηγός απολύθηκε αλλά πολλοί μιλούν ότι πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.