ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μ.Ζαχάροβα τρολάρει την ΕΕ: «Όλο λέτε τώρα θα ενταχθεί η Ουκρανία αλλά δεν την εντάσσεται»

«Άθλιες πολιτικές ενοποίησης - Ύπουλο σχέδιο κατά του Κιέβου»

Η Μ.Ζαχάροβα τρολάρει την ΕΕ: «Όλο λέτε τώρα θα ενταχθεί η Ουκρανία αλλά δεν την εντάσσεται»

Οι δηλώσεις Ευρωπαίων πολιτικών ότι η Ουκρανία δεν μπορεί ακόμη να επιδιώξει το καθεστώς της υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι άθλιες απέναντι στο Κίεβο, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Νωρίτερα, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι σχεδόν όλες οι μεγάλες χώρες της ΕΕ αντιτίθενται στο να δοθεί στην Ουκρανία το καθεστώς της υποψήφιας χώρας για ένταξη στην ΕΕ.

«Αυτό είναι πολύ ύπουλο απέναντι στην Ουκρανία. Γιατί τους συμπεριφέρονται έτσι; Κάθε χρόνο υπόσχονταν στους Ουκρανούς ότι θα ενταχθούν στις τάξεις της. Τους έλεγαν συνέχεια: “ότι είναι τώρα μισό βήμα, άλλο μισό εκατοστό, άλλο ένα χιλιοστό, πιο κοντά στον επιθυμητό στόχο που τους επιβλήθηκε”. Ορίστε, τέτοιες είναι οι ευρωπαϊκές σας ενοποιήσεις» δήλωσε η Ζαχάροβα στο ραδιόφωνο Sputnik.

«Πού ήταν τότε αυτοί οι ίδιοι οι πολιτικοί που τώρα πείθουν τους Ουκρανούς ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να τους δεχτούν στην ΕΕ και ότι η Ουκρανία δεν είναι έτοιμη να ενταχθεί πουθενά, πού ήταν με τις ίδιες δηλώσεις πολύ νωρίτερα;», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Ολέγκ Νικολαένκο, δήλωσε ότι η Ουκρανία αναμένει να λάβει το καθεστώς της υποψήφιας χώρας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιούνιο, με την υποστήριξη ευρωπαϊκών χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, Κλεμάν Βον, δήλωσε ότι η διαδικασία ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ μπορεί να διαρκέσει 15-20 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.