ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Η Μόσχα απάντησε στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Κροατία

Πέντε υπάλληλοι της Κροατικής Πρεσβείας κηρύχθηκαν στη Μόσχα «persona non grata»

Η Μόσχα απάντησε στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Κροατία

Σε απάντηση στα εχθρικά βήματα που είχε λάβει προηγουμένως η Μόσχα αποτο Ζάγκρεμπ για τη μείωση του μεγέθους της ρωσικής διπλωματικής αποστολής, ο Τ.Τσάρ έλαβε ένα σημείωμα που κήρυξε πέντε υπαλλήλους της Κροατικής Πρεσβείας στη Μόσχα «persona non grata», αναφέρει η έκθεση Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε επίσης την Κροατία ότι παρέχει «στρατιωτική βοήθεια στο νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου».

Στις 11 Απριλίου, η Κροατία ανακοίνωσε την απέλαση 18 Ρώσων διπλωματών και έξι υπαλλήλων της πρεσβείας στο Ζάγκρεμπ. Αντίστοιχη νότα δόθηκε στον Ρώσο Πρέσβη Αντρέι Νεστερένκο.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές της χώρας αρνήθηκαν να οργανώσουν πτήση εξαγωγής για υπαλλήλους της ρωσικής διπλωματικής αποστολής και μέλη των οικογενειών τους που κηρύχθηκαν persona non grata.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.