ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συναντήθηκε με τον Αλ Σίσι

«Νέο ορόσημο στη στρατηγική εταιρική σχέση ΕΕ-Αιγύπτου»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συναντήθηκε με τον Αλ Σίσι

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι είχε η επικεφαλής της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Κάιρο.

Όπως μεταδίδουν αιγυπτιακά μέσα, οι δύο αξιωματούχοι συζήτησαν ζητήματα διμερούς συνεργασίας και επικεντρώθηκαν κυρίως στην υπογραφή της Κοινής Πολιτικής Διακήρυξης για την έναρξη της διαδικασίας αναβάθμισης των σχέσεων μεταξύ της Αιγύπτου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο «στρατηγικής και συνολικής εταιρικής σχέσης».

Συζήτησαν επίσης την περιφερειακή κατάσταση, με τον Αιγύπτιο πρόεδρο να τονίζει την ανάγκη κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας. Όπως είπε, η Αίγυπτος απορρίπτει τον αναγκαστικό εκτοπισμό των Παλαιστινίων στο έδαφός της και δεν θα τον επιτρέψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.