ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Πολωνία περιμένει επίσκεψη Μπάιντεν στην Κεντρική Ευρώπη τον Φεβρουάριο

Ο πρόεδρος της Πολωνίας ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει το ακριβές μέρος που θα επισκεφτεί ο Τζο Μπάιντεν

Η Πολωνία περιμένει επίσκεψη Μπάιντεν στην Κεντρική Ευρώπη τον Φεβρουάριο

Την Κεντρική Ευρώπη ενδέχεται να επισκεφτεί ο Τζο Μπάιντεν μέσα στον Φεβρουάριο, δήλωσε ο πρόεδρος της Πολωνίας, Αντρέι Ντούντα στους δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψή του στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο Ντούνα πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν γνωρίζει ποιες χώρες της περιοχής θα επισκεφθεί ο Αμερικανός πρόεδρος. «Ο πρόεδρος πιθανότατα θα έρθει στο δικό μας τμήμα της Ευρώπης τον Φεβρουάριο».

«Το δικό μας τμήμα της Ευρώπης σημαίνει Κεντρική Ευρώπη … Πρόκειται για μια περιοχή που εκτείνεται από τη Ρουμανία έως την Εσθονία. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να απαντήσουμε σχετικά με το πού θα έρθει ο πρόεδρος με λεπτομέρειες, δεν έχουμε τέτοιες πληροφορίες» πρόσθεσε ο Πολωνός πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κάθε επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου σε μια τόσο δύσκολη στιγμή σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, κοντά στην περιοχή των εχθροπραξιών στην Ουκρανία, ενισχύει την ασφάλειά μας», τόνισε ο πρόεδρος της Πολωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.