ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πριγκίπισσα Ειρήνη ανακοίνωσε ότι σταματάει τις δραστηριότητες του οργανισμού της, World in Armony

Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η πριγκίπισσα Ειρήνη ανακοίνωσε ότι σταματάει τις δραστηριότητες του οργανισμού της, World in Armony

Η πριγκίπισσα Ειρήνη ανακοίνωσε ότι σταματάει τις δραστηριότητες του οργανισμού της, World in Armony (Κόσμος της Αρμονίας), δημιουργώντας πολλά σενάρια και φήμες για την υγεία της.

Η αλήθεια είναι ότι η πιο σεμνή πριγκίπισσα της Ευρώπης, λόγω ηλικίας και μετά τον χαμό του αδερφού της βασιλιά Κωνσταντίνου, σταματάει το έργο της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ύστερα από μια περίοδο 37 ετών οι δραστηριότητές του θα σταματήσουν μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Eχετε την ευγνωμοσύνη μας για όλα αυτά τα χρόνια φιλίας και συνεργασίας. Σας ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη και την υποστήριξή σας. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες».

Η πριγκίπισσα Ειρήνη ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση World in Armony πριν από 37 χρόνια, αφιερώνοντας τη ζωή της στο έργο της οργάνωσης, σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης και πολιτισμού στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στη Νότιο Αφρική, στις ΗΠΑ, όπου γεννήθηκε, αλλά και στην κοινότητα των Ινδιάνων Hopi.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα είχε μεταβιβάσει στο World in Armony όλη την αποζημίωση που το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο της επιδίκασε για την άδικη και παράνομη δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας της βασιλικής οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.