Η πρώτη αντίδραση της Έλεν Ντε Τζένερις για το σοβαρό τροχαίο της πρωην της Αν Χεκ

Η ηθοποιός νοσηλεύεται σε κώμα με σοβαρά εγκαύματα

Η πρώτη αντίδραση της Έλεν Ντε Τζένερις για το σοβαρό τροχαίο της πρωην της Αν Χεκ

Για τη ζωή της παλεύει η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Έλεν Ντε Τζένερις, Αν Χεκ, η 53χρονη, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8), είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα. Η κατάστασή της κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η Έλεν Ντε Τζένερις διατηρούσε σχέση με την Αν Χεκ από το 1997 έως το 2000. Τη Δευτέρα (8/8) εθεάθη σε εστιατόριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια να γευματίζει με έναν φίλο της.

Όταν ρωτήθηκε για το ατύχημα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πρώην σύντροφός της, σύμφωνα με την Daily Mail απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε στο να πει ότι «Δεν έχουμε κρατήσει μεταξύ μας επαφές, οπότε δεν θα το ήξερα. Δεν θέλω να πάθει κανένας κακό».

Το τροχαίο της Αν Χεκ

Η 53χρονη είχε σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες, τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8).

Σύμφωνα με την DailyMail, οδηγούσε μεθυσμένη και το όχημά της έπεσε πάνω σε ένα γκαράζ. Στη συνέχεια ανέπτυξε ξανά ταχύτητα και προσέκρουσε σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα.

Η Αν Χεκ υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για να την ανασύρουν από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.