ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποδέχθηκε την παραίτηση του Μ.Τζόνσον – Η Λιζ Τρας έφτασε στο Μπαλμόραλ

Η μονάρχης «έσπασε» την παράδοση

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αποδέχθηκε την παραίτηση του Μ.Τζόνσον – Η Λιζ Τρας έφτασε στο Μπαλμόραλ

Η μονάρχης «έσπασε» την παράδοση, καθώς υποδέχθηκε τον απερχόμενο πρωθυπουργό και στη συνέχεια την διάδοχό του στο κάστρο στη Σκωτία και όχι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως είχε κάνει όλες τις προηγούμενες φορές. 

Η Λιζ Τρας είναι η 15η πρωθυπουργός που διορίζει η βασίλισσα Ελισάβετ και η τρίτη γυναίκα, μετά την Μάργκαρετ Θάτσερ και την Τερέζα Μέι. Ο πρώτος πρωθυπουργός της Βρετανίας που υπηρέτησε επί βασιλείας της Ελισάβετ ήταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος διορίστηκε το 1952.

Νωρίτερα, ο Μπόρις Τζόνσον εκφώνησε την τελευταία του ομιλία μπροστά από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ ως πρωθυπουργός. Μεταξύ άλλων εξέφρασε την στήριξή του στην Λιζ Τρας και κάλεσε τους βουλευτές των Συντηρητικών να πράξουν το ίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ στο Μπαλμόραλ, η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας θα επιστρέψει στο Λονδίνο, προκειμένου να εκφωνήσει την πρώτη της ομιλία στην Ντάουνινγκ Στριτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.