ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ιαπωνία: Το εστιατόριο που τους πληρώνεις για να σε… χαστουκίζουν οι σερβιτόρες (βίντεο)

Μοναδική προϋπόθεση: Οι σερβιτόρες πρέπει να είναι γυναίκες

Ιαπωνία: Το εστιατόριο που τους πληρώνεις για να σε… χαστουκίζουν οι σερβιτόρες (βίντεο)

Ένα πρωτότυπο εστιατόριο στην Ιαπωνία, εκτός από φαγητό προσφέρει και… χαστούκια στους πελάτες του και μάλιστα σε… λογικές τιμές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη New York Post, οι θαμώνες του εστιατορίου Shachihoko-ya στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, μπορούν να χορτάσουν… χαστούκια, αρκεί να πληρώσουν τις σερβιτόρες οι οποίες θα αναλάβουν την εκτέλεση της «παραγγελίας».

Έτσι, στην τιμή των 300 γιεν Ιαπωνίας (1,89 ευρώ), γυναίκες με κιμονό σφαλιαρίζουν πελάτες ξανά και ξανά και τόσο δυνατά μάλιστα, ώστε καμιά φορά εκείνοι μετακινούνται από τις θέσεις τους.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες – ντόπιοι και τουρίστες – απολαμβάνουν τόσο πολύ τα χαστούκια που στο τέλος ευχαριστούν τις σερβιτόρες για τις… υπηρεσίες τους.

Το Shachihoko-ya άνοιξε για πρώτη φορά το 2012, αλλά κινδύνευσε να κλείσει. Ωστόσο, όταν υιοθετήθηκε η συγκεκριμένη υπηρεσία, η επιχείρηση άρχισε να ευδοκιμεί.

Μάλιστα, έγινε τόσο δημοφιλής που χρειάστηκε να προσληφθούν περισσότερες γυναίκες σερβιτόρες για να καλύψουν τη ζήτηση.

Μοναδική προϋπόθεση: Οι σερβιτόρες πρέπει να είναι γυναίκες.

Ωστόσο, εάν ένας πελάτης θέλει να ζητήσει από μια συγκεκριμένη σερβιτόρα να τον χαστουκίσει, πρέπει να πληρώσει μια επιπλέον χρέωση, δηλαδή περίπου 3,15 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.