ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιμαλάια: Γαϊδουράκι έσπρωξε Βρετανό τουρίστα σε γκρεμό 30 μέτρων – Πως σώθηκε (βίντεο-φωτο)

Ο νεαρός ορειβάτης τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος

Ιμαλάια: Γαϊδουράκι έσπρωξε Βρετανό τουρίστα σε γκρεμό 30 μέτρων – Πως σώθηκε (βίντεο-φωτο)

Την τύχη με το μέρος του φαίνεται πως είχε ένας Βρετανός ο οποίος έκανε ορειβασία στα βουνά των Ιμαλαΐων, όταν έπεσε σε  γκρεμό 30 μέτρων και επιβίωσε!

Το ατύχημα συνέβη όταν γαϊδουράκι του επιτέθηκε.

Ο 22χρονος από το Λονδίνο είχε αυτή τη δυσάρεστη περιπέτεια κατά τη δεύτερη ημέρα της ορειβασίας του, στη γνωστή οροσειρά, από την πλευρά του Πακιστάν.

Ξαφνικά, ένα γαϊδουράκι του επιτέθηκε, με συνέπεια αυτός να πέσει στον γκρεμό. Ευτυχώς για τον ίδιο, σώθηκε και η μεταφορά του, από ντόπιους που τον κουβάλησαν δένοντάς τον με σχοινιά, στο νοσοκομείο, διήρκεσε 8 ώρες.

Ο νεαρός ορειβάτης τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως στο κεφάλι, ενώ υποβλήθηκε σε οκτώ ράμματα.«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

Το μόνο που θυμάμαι είναι το ζώο να με χτυπάει και εγώ, πέφτοντας από την άκρη του γκρεμού, να βλέπω την αντίδραση των φίλων μου», ανέφερε. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ψηλά βρισκόμασταν, μέχρι που έπεσα στον γκρεμό», συμπλήρωσε.

Τα γαϊδουράκια χρησιμοποιούνται στα Ιμαλάια συνήθως για τη μεταφορά του εξοπλισμού των ορειβατών.

A British man has cheated death after falling 100ft in the Himalayas when he was pushed off a mountain by a charging mule Syed Bukhari, 22, from Walthamstow, London, was on the second of a three-day hiking holiday in Haramosh in Pakistan when he was sent flying off the mountain The mountaineer was then carried for up to eight hours down the mountain back to base while bloodied and bruised

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.