ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδία: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο στομάχι – Οι γιατροί αφαίρεσαν 60 αντικείμενα (φωτο)

Από κοσμήματα μέχρι και ακουστικά

Ινδία: Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο στομάχι  – Οι γιατροί αφαίρεσαν 60 αντικείμενα (φωτο)

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί νοσοκομείο στην Ινδία όταν πρόσφατα πήγε στα επείγοντα με φριχτούς πόνους στην κοιλιά και υψηλό πυρετό ένας άνδρας 35 ετών. 

Του έκαναν ακτινογραφία και αντίκρυσαν την απίστευτη αιτία της ασθένειάς του: Ο νεαρός άνδρας είχε μέσα στο στομάχι και το έντερό του δεκάδες μικροαντικείμενα του σπιτιού, τα οποία είχε καταπιεί τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως ο άνδρας υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι του σχεδόν 60 αντικείμενα:  κοσμήματα, κουμπιά, φερμουάρ, μπουλόνια, ακουστικά, παραμάνες, μαγνήτες και άλλα μη φαγώσιμα υλικά. xeirourgio

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άντρας πάσχει από μία ψυχολογική πάθηση όπου το άτομο «καταπίνει αναγκαστικά αντικείμενα που δεν είναι τροφή» ενώ οι συγγενείς του ασθενούς δεν γνώριζαν το πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς πολλά από αυτά τα αντικείμενα ήταν αιχμηρά, του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο στομάχι, με αποτέλεσμα ο 35χρονος ακόμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.