ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ινδονησία: 10 νεκροί από φωτιά σε σταθμό αποθήκευσης καυσίμων στην Τζακάρτα (βίντεο)

Η πυροσβεστική έστειλε 31 οχήματα στην περιοχή Πλουμπάνγκ στη βόρεια Τζακάρτα

Ινδονησία: 10 νεκροί από φωτιά σε σταθμό αποθήκευσης καυσίμων στην Τζακάρτα (βίντεο)

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή σε σταθμό αποθήκευσης καυσίμων που λειτουργεί από την κρατική εταιρεία ενέργειας της Ινδονησίας Pertamina στην πρωτεύουσα Τζακάρτα.

Σε πλάνα που κοινοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία το Reuters δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αμέσως, ακούστηκαν εκρήξεις καθώς οι κάτοικοι πανικοβλήθηκαν και προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή.

Πλάνα από τηλεοπτικούς σταθμούς δείχνουν ανθρώπους σε κοντινές περιοχές να φεύγουν από τα σπίτια τους, να κουβαλούν τα υπάρχοντά τους και τη φωτιά να καίει κάποια από τα σπίτια στην πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Η πυροσβεστική έστειλε 31 οχήματα στην περιοχή Πλουμπάνγκ στη βόρεια Τζακάρτα. Αξιωματικός της πυροσβεστικής ανέφερε ακόμη ότι η φωτιά ξεκίνησε μετά τις 20:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας) και ότι άρχισε να επεκτείνεται στα γύρω σπίτια.

Η Pertamina ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι αιτίες υπό τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά τελούν υπό διερεύνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.