ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: 17χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – Την πυροβόλησε στο στήθος

Η άτυχη κοπέλα είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα

ΗΠΑ: 17χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της – Την πυροβόλησε στο στήθος

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου μια 17χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της δύο ημέρες πριν κλείσει τα 18 της χρόνια.

Πρόκειται για την Serenity Hawley, από το Blacksburg, η οποία πυροβολήθηκε από τον πρώην συντρόφου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Serenity Hawley είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονήσει. Ο δράστης, Croney Monk, φέρεται να την πυροβόλησε στο στήθος πριν στρέψει το όπλο προς το μέρος του, είπε η συντετριμμένη οικογένειά της κοπέλας στο 10 News .

Οι σοροί του πρώην ζευγαριού βρέθηκαν αργότερα στο αυτοκίνητο της Hawley σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τους Roanoke Times.

Η 17χρονη είχε αναφέρει μέσω του Λυκείου Blacksburg ότι ο δράστης την παρενοχλούσε και την εκβίαζε, σύμφωνα με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της, John Hawley, 49 ετών, είπε ότι η κόρη του είχε μόλις γίνει δεκτή στο Virginia Tech και ήταν «τόσο ενθουσιασμένη» που θα φοιτούσε.

Η Hawley βρέθηκε να κάθεται στη θέση του οδηγού του οχήματος. Ο πρώην φίλος της – ένας ποδοσφαιριστής του πανεπιστημίου του Blacksburg High School – φέρεται να μπήκε στο όχημα και να την πυροβόλησε πριν αυτοπυροβοληθεί.

Ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά του είναι συντετριμμένη από το τραγικό περιστατικό και δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο παιδί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα της Hawley, Heather Waldron, δήλωσε ότι ο θάνατος της κόρης της είναι ο «εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορείς να ξυπνήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.