ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Αεροσκάφος της Delta Airlines «χτυπήθηκε» από κεραυνό – Στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες (βίντεο)

Το Airbus A220 μετά την προσγείωσή του επιθεωρήθηκε από τεχνικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν τυχόν βλάβες

ΗΠΑ: Αεροσκάφος της Delta Airlines «χτυπήθηκε» από κεραυνό – Στιγμές αγωνίας για τους επιβάτες (βίντεο)

Μια περιπέτεια έζησαν οι 85 επιβάτες ενός Airbus A220 όταν το αεροσκάφος «χτυπήθηκε» από κεραυνό. Παρόλα αυτά οι πιλότοι του κατάφεραν να το προσγειώσουν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η πτήση 2346 της Delta αναχώρησε από το αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγο στις 8:54 μ.μ. τοπική ώρα τη Δευτέρα και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Logan της Βοστώνης στις 23:45 μ.μ. τοπική ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Airbus A220 μετά την προσγείωσή του επιθεωρήθηκε από τεχνικούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξαν τυχόν βλάβες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.