ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Άφησαν την 12χρονη κόρη τους να πεθάνει από ψείρες – Μέχρι και στο στρώμα της βρέθηκαν ζωύφια 

Η έφηβη δεν είχε κάνει μπάνιο για μια ολόκληρη εβδομάδα

ΗΠΑ: Άφησαν την 12χρονη κόρη τους να πεθάνει από ψείρες – Μέχρι και στο στρώμα της βρέθηκαν ζωύφια 

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 12χρονη από τις ΗΠΑ καθώς οι ψείρες που είχε στο κεφάλι της, τη δάγκωσαν, με αποτέλεσμα να πάθει ανακοπή.

Ειδικότερα, η Kaitlyn Yozviak αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις ψείρες για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά οι γονείς της δεν έκαναν το παραμικρό να την βοηθήσουν και το άτυχο κορίτσι έπαθε αναιμία από την συνεχόμενη αιμορραγία, με συνέπεια να πεθάνει από ανακοπή.

Οι γονείς της, Joey Yozviak και Katie Horton, συνελήφθησαν, μετά από το πόρισμα του ιατροδικαστή και κατηγορούνται για παραμέληση ανηλίκου και ανθρωποκτονία.

Η 12χρονη είχε πληγές και μόλυνση στο κεφάλι της

Ο ειδικός πράκτορας Ryan Hilton, του αστυνομικού τμήματος της Georgia, επεσήμανε στο WMAZ-TV ότι είναι σοκαρισμένος από το θέαμα που αντίκρισαν στο κεφάλι του αδικοχαμένου παιδιού, καθώς τόσο οι πληγές, όσο και η μόλυνση ήταν σε απίστευτο βαθμό.

Άθλιες οι συνθήκες διαβίωσης της 12χρονης

Η έφηβη δεν είχε κάνει μπάνιο για μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης της ήταν άθλιες, ενώ μέχρι και στο στρώμα βρέθηκαν ζωύφια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορίτσι δεν είχε πάει στο σχολείο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με το New York Post, οι Αρχές συνέλαβαν την 38χρονη Sandra Kraykovich και την 64χρονη μητέρα της Elizabeth, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και της παραμέλησης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Οι ψείρες κάλυπταν το πρόσωπο του νεκρού κοριτσιού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοριτσάκι πέθανε από αναιμία, που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία στο κρανίο του, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Gregory Hess.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.