ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει σεκιουριτά να πετάει κάτω κοπέλα που προσπάθησε να μπει σε γήπεδο

Το περιστατικό συνέβη μετά τη νίκη της πανεπιστημιακής ομάδας του Μισισίπι σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για βίντεο που δείχνει σεκιουριτά να πετάει κάτω κοπέλα που προσπάθησε να μπει σε γήπεδο

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media ένα βίντεο που δείχνει σεκιουριτά μετά τον αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανάμεσα στην ομάδα του πανεπιστημίου του Μισισίπι και του LSU να «κατεδαφίζει» μια νεαρή κοπέλα ενώ αυτή προσπαθεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται στο βίντεο, με τη λήξη του αγώνα και τη νίκη του Ole Miss με 55-49, οι οπαδοί της ομάδας θέλησαν να μπουν στο γήπεδο για να γιορτάσουν.

Μάταια ο εν λόγω υπάλληλος σεκιούριτι προσπαθούσε να τους σταματήσει καθώς οι οπαδοί αποδείχθηκαν πιο γρήγοροι και ευέλικτοι. Όχι όμως και η κοπέλα με το κόκκινο φόρεμα την οποία ο φύλακας χτύπησε με το χέρι ρίχνοντας την στο έδαφος.

«Όλοι ήταν ήδη στο γήπεδο. Τι κέρδισε με το να χτυπήσει το κορίτσι;» αναρωτήθηκε ένας από τους χρήστες του Χ με το βίντεο να έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views.

Η εισβολή στο γήπεδο θα έχει και οικονομικό κόστος για το πανεπιστήμιο του Μισισίπι καθώς του επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 δολαρίων για παράβαση των σχετικών κανόνων συμπεριφοράς στα γήπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.