ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Δήμαρχος εξελέγη με… «κορώνα-γράμματα» (βίντεο)

Οι δύο τελικοί υποψήφιοι για την δημαρχία ήταν ο Ρόμπερτ Μπερνς και Μπομπ Γιάνατσεκ, που έλαβαν 970 ψήφους έκαστος

ΗΠΑ: Δήμαρχος εξελέγη με… «κορώνα-γράμματα» (βίντεο)

Πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέλεξε δήμαρχο με «κορώνα-γράμματα», καθώς οι δύο υποψήφιοι είχαν συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό ψήφων και δεν ήθελαν επανακαταμέτρηση.

Σύμφωνα με τον Guardian, η πρωτοφανής αυτή εκλογή έγινε στην Μονρό, πόλη της Βόρειας Καρολίνα, με πληθυσμό 35.000 κατοίκων.

Οι δύο τελικοί υποψήφιοι για την δημαρχία ήταν ο Ρόμπερτ Μπερνς και Μπομπ Γιάνατσεκ, που έλαβαν 970 ψήφους έκαστος.

Κατά την συνεδρίαση της τοπικής εκλογικής επιτροπής οι δύο διεκδικητές παραιτήθηκαν του δικαίωματος της επανακαταμέτρησης, συνεπώς εφαρμόστηκε η μέθοδος «κορώνα-γράμματα», ὐστατη λύση με βάση την νομοθεσία της πόλης.

«Τώρα όλα είναι στα χέρια του Θεού» δήλωσε για την διαδικασία ο Ρόμπερτ Μπερνς σε βίντεο στο Facebook και στην συνέχεια πανηγύρισε καθώς νίκησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.