ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: «Έμπλεξε» πάλι ο γιος του υπέργηρου προέδρου – Νέες «φουρτούνες» για τον Χάντερ Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με τις ατασθαλίες του γιου του

ΗΠΑ: «Έμπλεξε» πάλι ο γιος του υπέργηρου προέδρου – Νέες «φουρτούνες» για τον Χάντερ Μπάιντεν

Νέες «φουρτούνες» στο μυαλό του υπέργηρου πατέρα του βάζει για άλλη μία φορά ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Αμερικανού προέδρου.

Ο εμφανώς καταβεβλημένος Τζο Μπάιντεν, που σε σειρά από βίντεο που είδαν «το φως» της δημοσιότητας εμφανίζεται ανήμπορος ακόμα και να συντάξει μία πρόταση και την ώρα που η δημοτικότητά του «κατρακυλάει» συνεχώς, έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με τις ατασθαλίες του γιου του.

Σύμφωνα με το CBS News, το FBI έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να κατηγορήσει τον Χάντερ Μπάιντεν για φορολογικά εγκλήματα και για ψευδή δήλωση για αγορά όπλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του Αμερικανού προέδρου βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα από το 2018. Η απόφαση για το αν θα του υποβληθεί ποινική δίωξη ανήκει τώρα στον εισαγγελέα του Ντέλαγουερ. hunder-biden

Ο ίδιος ο Χάντερ Μπάιντεν έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι παραβίασε το νόμο, ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, 52 ετών, είναι δικηγόρος και λομπίστας που έχει εργαστεί στο εξωτερικό από την Κίνα μέχρι την Ουκρανία. Απολύθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ το 2014 αφού βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Washington Post, ομοσπονδιακοί πράκτορες άρχισαν να τον ερευνούν το 2018 και αρχικά επικεντρώθηκαν στα οικονομικά που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό και τις συμβουλές του.

Με την πάροδο του χρόνου, η έρευνα άρχισε να επικεντρώνεται στο εάν ο Χ.Μπάιντεν ανέφερε σωστά το εισόδημά του και έκανε ψευδείς δηλώσεις για τα έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν στην αγορά ενός πυροβόλου όπλου το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πέρυσι είχε παραδεχτεί ότι έκανε ακόμη χρήση «κρακ» εκείνη την εποχή. Αλλά η Washington Post αναφέρει ότι είπε «όχι» σε ομοσπονδιακό έντυπο ρωτώντας αν ήταν «παράνομος χρήστης ή εθισμένος σε μαριχουάνα ή οποιοδήποτε καταθλιπτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.