ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Έρευνες για επιβάτη κρουαζιερόπλοιου που έπεσε στη θάλασσα καθώς ταξίδευε για τις Μπαχάμες

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν μετά από 8 ώρες

ΗΠΑ: Έρευνες για επιβάτη κρουαζιερόπλοιου που έπεσε στη θάλασσα καθώς ταξίδευε για τις Μπαχάμες

Ένας 41χρονος άνδρας αγνοείται αφού έπεσε στη θάλασσα το Σαββατοκύριακο από κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean που ταξίδευε για τις Μπαχάμες, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το Λιμενικό Σώμα έλαβε κλήση στις 7:17 μ.μ. (τοπική ώρα) σχετικά με τον επιβάτη, ο οποίος έπεσε από το πλοίο περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά του Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, είπε ο υπαξιωματικός Βίνσεντ Μορένο στην The Post and Courier .

«Ένας επιβάτης έπεσε στη θάλασσα από το Vision of the Seas. Το πλοίο και το πλήρωμα ανέφεραν αμέσως το περιστατικό στις τοπικές αρχές και ξεκίνησαν μια αποστολή έρευνας και διάσωσης», σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας.

«Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του επισκέπτη και της οικογένειάς του, δεν έχουμε επιπλέον λεπτομέρειες να μοιραστούμε», προστίθεται στη δήλωση τη Δευτέρα.

Στις έρευνες εντοπισμού και διάσωσης συμμετείχε η ακτοφυλακή με ένα αεροπλάνο C-130 Hercules και ένα C-130, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ανέστειλε την έρευνα αφού δεν εντόπισε τον αγνοούμενο σε περισσότερα από 1.625 τετραγωνικά μίλια για οκτώ ώρες.

Ο αγνοούμενος επέβαινε στην κρουαζιέρα της Royal Caribbean “8 Night Bahamas & Perfect Day Holiday Cruise”, η οποία αναχώρησε από τη Βαλτιμόρη την Παρασκευή. Το πλρωμα σταμάτησε το πλοίο, και αναζήτησαν τον επιβάτη για έξι ώρες πριν συνεχίσουν το ταξίδι γύρω στις 2 π.μ. (τοπική ώρα) .

Ο επόμενος σταθμός του Vision of the Seas είναι το Port Canaveral της Φλόριντα και στη συνέχεια θα πλεύσει σε όλες τις Μπαχάμες πριν επιστρέψει στη Βαλτιμόρη το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά μέσο όρο, 19 άνθρωποι πέφτουν στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοια κάθε χρόνο – και από αυτούς, μόνο περίπου τέσσερις διασώζονται, σύμφωνα με μια μελέτη του 2020 που ανατέθηκε από τον βιομηχανικό εμπορικό όμιλο Cruise Lines International Association.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.