ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Γυναίκα κάλεσε την αστυνομία για «διαρρήκτη» καγκουρό που εισέβαλε στην πολυκατοικία

«Βλέπω πραγματικά ένα καγκουρό. Έχει κλειστεί στον χώρο της πισίνας»

ΗΠΑ: Γυναίκα κάλεσε την αστυνομία για «διαρρήκτη» καγκουρό που εισέβαλε στην πολυκατοικία

Ένα καγκουρό εισέβαλε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Φλόριντα των ΗΠΑ και προκάλεσε χάος στους ενοίκους.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Hillsborough δέχτηκε μία ασυνήθιστη κλήση το βράδυ της Πέμπτης (8/2), όπως γράφει η Daily Mail. Μία γυναίκα ανέφερε πως εντόπισε ένα καγκουρό να χοροπηδάει γύρω από την πισίνα του οικιστικού της συγκροτήματος στην Βόρεια Τάμπα της Φλόριντα.

Στη διάρκεια της κλήσης, ο αστυνομικός ρώτησε: «Εδώ 911, χρειάζεστε αστυνομία, πυροσβεστική ή ιατρική;», με τη γυναίκα να απαντά μπερδεμένη «Πού να ξέρω; Αστυνομία υποθέτω, έχει μπει ένα καγκουρό στην πολυκατοικία».

Η σύλληψη του «δράστη»

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο αξιωματικός, επιβλέποντας το υλικό της κάμερας ασφαλείας, ακούγεται να λέει σαστισμένος: «Βλέπω πραγματικά ένα καγκουρό. Έχει κλειστεί στον χώρο της πισίνας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο μετά, αστυνομικοί φαίνονται να περιβάλλουν το καγκουρό στα πλάνα, ενώ το τεράστιο μαρσιποφόρο συνεχίζει να τρέχει γύρω από την πισίνα. Αργότερα, επιβεβαιώθηκε πως η Υπηρεσία Άγριας Πανίδας της περιοχής μπόρεσε να αιχμαλωτίσει και να επιστρέψει το ζώο στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.