ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Οδηγός προσπαθεί να χτυπήσει με το όχημά του μαύρα παιδάκια (βίντεο)

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Snapchat

ΗΠΑ: Οδηγός προσπαθεί να χτυπήσει με το όχημά του μαύρα παιδάκια (βίντεο)

Oι αρχές στο Μισισίπι των ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαγγείλουν κατηγορίες για έγκλημα μίσους σε βάρος 49χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο απειλεί να πατήσει μαύρα παιδιά με το όχημά του καθώς οδηγεί σε δρόμο του Ρίπλεϊ, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Ο Μαρκ Χολ συνελήφθη την Τρίτη και του απαγγέλθηκαν εννέα κατηγορίες για απλή επίθεση.

Το βίντεο διάρκειας 10 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε αρχικά στο Snapchat. Ωστόσο, κάποιος το κατέγραψε και στη συνέχεια το μοιράστηκε στο Facebook, όπου έγινε viral.

Ένας άνδρας ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Ωχ, διάολε, 50 πόντοι», καθώς οδηγεί με κατεύθυνση τα παιδιά που κάνουν ποδήλατο. Επιταχύνει, περνώντας μέσα από την ομάδα και παραλίγο να χτυπήσει ένα από αυτά.

Στη συνέχεια, ο άνδρας γελάει με τον εαυτό του πριν εκστομίσει μια ρατσιστική προσβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.