ΗΠΑ: Πεινασμένη αρκούδα χτύπησε το κουδούνι σπιτιού στις 3.30 τα ξημερώματα (βίντεο)

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την βεράντα

ΗΠΑ: Πεινασμένη αρκούδα χτύπησε το κουδούνι σπιτιού στις 3.30 τα ξημερώματα (βίντεο)

Έναν απρόσμενο επισκέπτη είχε μια γυναίκα από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τη Νότια Καρολίνα, η οποία ανακάλυψε πως αυτός που τις χτύπαγε τα κουδούνια στις 03:30 τα ξημερώματα ήταν μια… αρκούδα!

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που η αρκούδα πλησιάζει την μπροστινή βεράντα της κατοικίας και τελικά χτυπά το κουδούνι.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο Facebook, αποσπώντας εκατοντάδες χαρούμενα σχόλια για τον απροσδόκητα ευγενικό καλεσμένο.

«Όταν είδα την αρκούδα στο βίντεο σοκαρίστηκα τόσο, που κόντεψα να φτύσω τον καφέ μου», ανέφερε η ιδιοκτήτρια Γουέντι Γουάτσον στο Newsweek.

Η Γουέντι Γουάτσον είπε ότι είχε συναντήσει αρκούδες στην περιοχή της στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν είχε δει να σκαρφαλώνει στη βεράντα της.

Η πεινασμένη αρκούδα, αφού δεν είδε «φως» χτυπώντας το κουδούνι, στράφηκε για ακόμη μια φορά στην τροφή «έκτακτης ανάγκης», δηλαδή τους σπόρους των πουλιών που βρήκε στις ταΐστρες του κήπου.

«Η αρκούδα προσπάθησε να μπει στον κάδο απορριμμάτων μας, αλλά στην πραγματικότητα δεν προκάλεσε καμία ζημιά», είπε και πρόσθεσε: «Κατέστρεψε δύο ταΐστρες πουλιών, αλλά το σπίτι είναι άθικτο».

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, οι θεάσεις αρκούδων γίνονται πιο συχνές στη Νότια Καρολίνα, καθώς η ανθρώπινη ανάπτυξη καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον όπου κατοικούν με αποτέλεσμα τα ζώα να κατευθύνονται σε περιοχές που κατοικούνται από ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.