ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Σε κώμα 20χρονος από Οχάιο που τσιμπήθηκε… 20.000 φορές από μέλισσες-δολοφόνους!

Ο Όστιν Μπέλαμι διασωληνώθηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι

ΗΠΑ: Σε κώμα 20χρονος από Οχάιο που τσιμπήθηκε… 20.000 φορές από μέλισσες-δολοφόνους!

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηέύεται 20χρονος αφού τον τσίμπησαν μέλισσες-δολοφόνοι περισσότερες από 20.000 φορές, όπως ανέφεραν συγγενείς του και ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

Το βράδυ της Τρίτης ο Όστιν Μπέλαμι διασωληνώθηκε και τέθηκε σε τεχνητό κώμα, στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι, στο Οχάιο, σύμφωνα με το κανάλι Fox 19.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του», είπε η μητέρα του, η Σόνα Κάρτερ, στη σελίδα ενός ιστοτόπου εράνων όπου ζήτησε δωρεές για να πληρώσει τα νοσήλεια.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Όστιν Μπέλαμι κλάδευε μια κιτριά όταν έκοψε, χωρίς να το καταλάβει, την κυψέλη των μελισσών.

Τα έντομα αυτά, γνωστά και με την ονομασία «αφρικανοποιημένες μέλισσες», είναι ιδιαίτερα επιθετικά.

Η γιαγιά και ο θείος του Όστιν, που βρίσκονταν δίπλα του, είδαν την επίθεση αλλά δεν μπόρεσαν να παρέμβουν, αφού και οι ίδιοι έγιναν στόχος των μελισσών.

«Ούρλιαζε: “βοήθεια, βοήθεια” και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει», αφηγήθηκε η γιαγιά του, η Φίλις Έντουαρντς. «Προσπαθούσα να ανέβω στη σκάλα για να τον φτάσω» αλλά «δεν μπορούσα, επειδή ήμουν περικυκλωμένη από τις μέλισσες», πρόσθεσε.

Η Σόνα Κάρτερ είπε ότι ο νεαρός τσιμπήθηκε περισσότερες από 20.000 φορές και κατάπιε περίπου 30 μέλισσες. Οι νοσηλευτές «του αφαιρούσαν τις μέλισσες μέχρι το πρωί της Κυριακής», είπε.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Όστιν Μπέλαμι θα αναρρώσει πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.