
Σύμφωνα με πληροφορίες του NBC, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προετοιμάζει σχέδια για την πλήρη αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ και συνεργατών του που υποστηρίζουν την απομάκρυνση των στρατιωτών από τη χώρα αυτή, έχουν ωθήσει αξιωματούχους του Πενταγώνου να αρχίσουν την εκπόνηση εναλλακτικών σχεδίων για την αποχώρηση εντός 30, 60 ή 90 ημερών, όπως δήλωσαν πηγές του υπουργείου στον σταθμό NBC.
Ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ Μάικ Γουόλτς επισκέφθηκε την Παρασκευή την έδρα της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ (CENTCOM) στην Τάμπα της Φλόριντα όπου συναντήθηκε με στρατιωτικούς διοικητές και ενημερώθηκε για την κατάσταση στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Ωστόσο, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου διευκρίνισε ότι η αποχώρηση από την Συρία δεν περιλαμβανόταν στα θέματα της επίσκεψης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.