ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Υπάλληλοι αεροδρομίου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν τσάντα επιβάτη

Εντόπισαν σκύλο μέσα σε χειραποσκευή σε αεροδρόμιο του Ουισκόνσιν

ΗΠΑ: Υπάλληλοι αεροδρομίου δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξαν τσάντα επιβάτη

Οι χειριστές μηχανήματος ελέγχου αποσκευών σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ έμειναν με το στόμα ανοικτό βλέποντας στην οθόνη τους ότι ένα σακίδιο πλάτης επιβάτη περιείχε έναν ζωντανό σκύλο.

Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της η Αρχή Ασφάλειας Μεταφορών των Ηνωμένων Πολιτειών, εντοπίστηκε μέσα στο σακίδιο ένας σκύλος που είχε ξεχαστεί από τον ιδιοκτήτη του μέσα, χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι.

Ο σκύλος εξήλθε με πειθαρχία από το σακίδιο, χωρίς περαιτέρω προβλήματα, ενώ έγιναν συστάσεις στον ιδιοκτήτη του από τις αρχές του αεροδρομίου του Μάντισον, στην πολιτεία του Ουισκόνσιν.

Με αφορμή το περιστατικό, η αμερικανική Αρχή Ασφάλειας Μεταφορών επεσήμανε ευγενικά σε ανάρτησή της ότι τα ζώα δεν τα βάζουμε στην τσάντα αλλά τα δηλώνουμε στις αρχές του αεροδρομίου πριν πετάξουμε ώστε αυτές να εγγυηθούν την ασφάλειά τους (των κατοικιδίων δηλαδή, όχι των αρχών) τόσο στο αεροδρόμιο όσο και εν πτήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα είχε εντοπιστεί και μια ζωντανή γάτα μέσα σε βαλίτσα, στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.