ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιρακινή παρουσιάστρια έκανε 43 πλαστικές για να γίνει «Barbie» – «Μοιάζει με εξωγήινο» (φωτο)

Έχει πειράξει υπερβολικά το πρόσωπο της

Ιρακινή παρουσιάστρια έκανε 43 πλαστικές για να γίνει «Barbie» – «Μοιάζει με εξωγήινο» (φωτο)

Μία Ιρακινή παρουσιάστρια έκανε 43 πλαστικές για να γίνει «Barbie» και έκτοτε έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες των social media  να ισχυρίζονται ότι μοιάζει με «ζόμπι».

Σύμφωνα με τη Mirror, πρόκειται για την 30χρονη Dalia Naeem που εργάζεται χρόνια στην τηλεόραση του Ιράκ και πλέον έχει γίνει και διαδικτυακή προσωπικότητα.

Η Dalia έχει πειράξει υπερβολικά το πρόσωπο της, έχει κάνει πλαστική στο στήθος, ενώ μηνιαία κάνει μικρές παρεμβάσεις, όπως να βάσει filler στα χείλη.

«Θέλω να γίνω η Barbie του Ιράκ», παραδέχτηκε σε μια από τις πολλές αναρτήσεις που έχει κάνει στα social media, ενώ πλέον έχει αποκτήσει πολλές θαυμαστές, αλλά και επικριτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ορισμένοι αναφέρουν πως μοιάζει με «ζόμπι» ή «εξωγήινο», ενώ άλλοι διακρίνουν στα μάτια της τη διάσημη πλαστική κούκλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.