ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισπανία: Γαλαζοαίματος θέλει να δώσει στην κόρη του 25 ονόματα αλλά οι ληξίαρχοι του βάζουν εμπόδια

Το όνομα-σιδηρόδρομος για το παιδί αποτελεί έναν φόρο τιμής στην Δούκισσα της Άλμπα, άλλα μέλη της οικογένειας του Ισπανού γαλαζοαίματου και σε αγίους

Ισπανία: Γαλαζοαίματος θέλει να δώσει στην κόρη του 25 ονόματα αλλά οι ληξίαρχοι του βάζουν εμπόδια

Ο Ισπανός δούκας Φερνάντο Φιτζ-Τζέιμς Στιούαρτ ζήτησε να εγγράψει στο ληξιαρχείο την κόρη του που βάφτισε στις 7 Οκτωβρίου αλλά οι αρμόδιοι του εξήγησαν ότι δεν μπορεί να καταχωρηθούν τα συνολικά 25 ονόματα του μικρού κοριτσιού.

Στην τελετή που έγινε στη Σεβίλλη η δεύτερη κόρη του Ισπανού Δούκαπήρε τα ονόματα Σοφία Φερνάντα Ντολόρες Καγιετάνα Τερέζα Άντζελα ντε λα Κρουζ Μικαέλα ντελ Σαντίσιμο Σακραμέντο ντελ Περπετούο Σοκόρο ντε λα Σαντίσιμα Τρινιντάντ ι ντε Τόδος Λος Σάντος.

«Στην καταχώρηση στο ληξιαρχείο το όνομα δεν μπορεί να αποτελείται από περισσότερα από ένα σύνθετο ή δύο απλά» εξήγησαν οι αρμόδιες αρχές σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα-σιδηρόδρομος για το παιδί αποτελεί έναν φόρο τιμής στην Δούκισσα της Άλμπα, άλλα μέλη της οικογένειας του Ισπανού γαλαζοαίματου και σε αγίους.

«Το πρώτο όνομα, το Σοφία, επιλέχθηκε ως φόρος τιμής για τη μητέρα και την γιαγιά του Σοφία Μπαρόσο και το δεύτερο, το Φερνάντα, ως φόρο τιμής στον πατέρα του, τον Δούκα του Χουέσκαρ και τον θείο του» σύμφωνα με την El Pais.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο δούκας Φερνάντο Φιτζ-Τζέιμς Στιούαρτ αποτελεί το ένα από τα οχτώ εγγόνια της Δούκισσας της Άλμπα, η οποία ήταν πιο πλούσια γυναίκα στην Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.