ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ισπανία: Οδηγός ανέβασε βίντεο που κινούταν με 302 χλμ./ώρα και συνελήφθη από τις Αρχές (βίντεο)

Ο αναβάτης συνελήφθη στην Parla λίγο έξω από τη Μαδρίτη

Ισπανία: Οδηγός ανέβασε βίντεο που κινούταν με 302 χλμ./ώρα και συνελήφθη από τις Αρχές (βίντεο)

Ένας Ισπανός, «επιδειξίας» αναβάτης αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό βίντεο που τον δείχνουν να οδηγεί με ταχύτητα πάνω από τα 300 χλμ./ώρα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένας ανέλπιστος σύμμαχος για τις αστυνομικές αρχές σε πολλά μέρη του κόσμου πολλές φορές με τη βοήθεια των… ίδιων των ατόμων που παρανομούν.

Τα social media είναι πλέον γεμάτα με δεκάδες χιλιάδες videos με ανθρώπους που πραγματοποιούν επικίνδυνες και πολλές φορές άκρως επικίνδυνες πράξεις, όχι μόνο για τους ίδιους.

Αυτή είναι και η περίπτωση ενός ματαιόδοξου αναβάτη στην Ισπανία, ο οποίος, στον βωμό της δημοσιότητας δεν δίστασε να αναρτήσει δικά του videos οδηγώντας τη superbike μοτοσυκλέτα του σε δημόσιο δρόμο με ταχύτητες ακόμη και άνω των 300 χλμ./ώρα στο κοντέρ του.

Ο αναβάτης λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχος, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ένας από τους χρήστες του μέσου ο οποίος ενοχλήθηκε από τις παράτολμες ενέργειές του και αποφάσισε να ενημερώσει την ισπανική Αστυνομία.

Ο αναβάτης κινούνταν επικίνδυνα γρήγορα στον ισπανικό αυτοκινητόδρομο M-50 κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας Μαδρίτη, αλλά και σε άλλους αυτοκινητόδρομους ξεπερνώντας το ανώτατο όριο ταχύτητας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και κατά 190 χλμ./ώρα.

Τα videos που είχαν στα χέρια τους ήταν αρκετά για τους αστυνομικούς της αρχής δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ισπανίας ώστε να ξεκινήσουν έρευνα για τον αναβάτη στα τέλη του περασμένου μήνα, μια έρευνα που τελικά απέδωσε καρπούς.

Γνωρίζοντας τη μάρκα και το μοντέλο της μίας και μοναδικής μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιήθηκε σε όλα τα videos μοτοσυκλέτας, τους δρόμους που κινούνταν πάνω από το όριο ταχύτητας αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο αναβάτης, οι αστυνομικές αρχές δεν άργησαν να τον εντοπίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αναβάτης συνελήφθη στην Parla λίγο έξω από τη Μαδρίτη αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης σε δημόσιο δρόμο αλλά και τις πολλαπλές υπερβάσεις του ορίου ταχύτητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.