ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Μετά από 45 ημέρες νοσηλείας

Ιταλία: Εξιτήριο για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στο οποίο είχε εισαχθεί στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και προβλημάτων υγείας που οφείλονταν σε χρόνια μορφή λευχαιμίας. Παρέμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, έντεκα ημέρες.

O Καβαλιέρε έφυγε από το νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Φορούσε μπλε κουστούμι και άσπρο πουκάμισο με γραβάτα, και από το πίσω κάθισμα χαιρέτισε υποστηρικτές και δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομειακό συγκρότημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας μετέβη στη βίλα του στο Άρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, όπου πρόκειται να περάσει μια περίοδο ανάρρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.