ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Καλόγρια διέκοψε φωτογράφιση μοντέλων επειδή φιλιόντουσαν στο στόμα (βίντεο)

«Τι κάνεις; Αυτό είναι έργο του διαβόλου»

Ιταλία: Καλόγρια διέκοψε φωτογράφιση μοντέλων επειδή φιλιόντουσαν στο στόμα (βίντεο)

Έξαλλη έγινε, -όπως φαίνεται και στο βίντεο- μια καλόγρια στην Ιταλία όταν είδε δυο γυναίκες να φιλιούνται στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα, δυο μοντέλα η Serena de Ferrari και η Βρετανίδα Kyshan Wilson έκαναν φωτογράφιση για ένα ιταλικό περιοδικό.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες πρωταγωνιστούν επίσης σε μια ιταλική σαπουνόπερα, συμμετείχαν στα γυρίσματα για το περιοδικό Not Yet.

Η καλόγρια τις είδε να φιλιούνται και αποφάσισε να επέμβει. Πήγε κοντά και αφού τις χώρισε φώναξε: «Τι κάνεις; Αυτό είναι έργο του διαβόλου», καθώς οι γυναίκες γελούσαν με το ξέσπασμά της.

Η μοναχή επέπληξε το συνεργείο αλλά και τα δυο μοντέλα και στην συνέχεια έκανε τον σταυρό της λέγοντας: «Ο Ιησούς, ο Ιωσήφ και η Μαρία».

Η make up artist Roberta Mastalia, η οποία συμμετείχε στο γύρισμα, είπε: «Ήμασταν σε τοποθεσία στην ισπανική Συνοικία στη Νάπολη, σε ένα μικρό δρόμο με τα δύο μοντέλα, όταν ξαφνικά η μοναχή πέρασε.

Μας ρώτησε αν είχαμε πάει στη λειτουργία εκείνη την ημέρα και όταν είπαμε “Όχι”, άρχισε να κατηγορεί τους νέους για τον κορωνοϊό και μετά είδε τα δύο μοντέλα να ποζάρουν έτοιμα να φιληθούν και τότε έτρεξε μπροστά για να τους χωρίσει. Έπειτα έπρεπε να ζητήσουμε από την καλόγρια να φύγει καθώς της εξηγήσαμε ότι είχαμε δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Serena δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram με το σχόλιο: «Ο Θεός δεν αγαπά τα LGBT», ενώ η Kyshan, 19 ετών, γεννημένη στο Λονδίνο, έκανε ανάλογη ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.