ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: «Λύγισε» η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι στην κηδεία του πατέρα της (βίντεο)

Χιλιάδες Ιταλοί τίμησαν τον πρώην πρωθυπουργό

Ιταλία: «Λύγισε» η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι στην κηδεία του πατέρα της (βίντεο)

Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι «λύγισε» κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα της, Σίλβιο, από τη θερμή στήριξη του κόσμου στην οικογένειά της.

Η38χρονη επιχειρηματίας, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, έδειξε με ένα νεύμα και μια ελαφρά υπόκλιση ότι ευχαριστεί θερμά τους Ιταλούς για τις χειρονομίες αγάπης και σεβασμούς προς τον πατέρα της.

Δύο χιλιάδες άτομα μέσα στον Καθεδρικό ναό του Μιλάνου και τουλάχιστον 15.000 κόσμου στην πλατεία έξω από τον Duomo είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία και πολιτικό.

Στον καθεδρικό ναό έφθασε στις 4 ωρα Ελλαδας το φέρετρο με την σορό του Μπερλουσκόνι ενώ στο παρών στην κηδεία έδωσαν η πολιτική ηγεσία της Ιταλίας, ο εμίρης του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ, ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, ο πρόεδρος του Ιράκ Αμπντούλ Λατίφ Ρασίντ και ο πρόεδρος του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ.

Στην πρώτη σειρά καθισμάτων, στο εσωτερικό του ναού, βρισκόταν η μεγαλύτερη κόρη του Καβαλιέρε Μαρίνα, η τελευταία του σύντροφος Μάρτα Φασίνα φανερά συντετριμμένη  και, σε λίγα μέτρα απόσταση, η πρώην σύζυγος Βερόνικα Λάριο.

Η κηδεία του «Καβαλιέρε» έγινε δημοσία δαπάνη, με στρατιωτικές τιμές, αλλά χωρίς το φέρετρο να είναι τυλιγμένο με την ιταλική σημαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.