ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Iταλία: Μεγάλο κύμα κακοκαιρίας εν μέσω καλοκαιριού – Βροχές, χαλάζι και ανεμοστρόβιλοι

Έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές και τραυματισμοί σε διάφορα μέρη της χώρας

Iταλία: Μεγάλο κύμα κακοκαιρίας εν μέσω καλοκαιριού – Βροχές, χαλάζι και ανεμοστρόβιλοι

Ισχυρές βροχοπτώσεις, χαλάζι κι ανεμοστρόβιλοι πλήττουν σήμερα τη βόρεια Ιταλία. Έχουν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές και τραυματισμοί σε διάφορα μέρη της χώρας.

Στην Μπάργκα, κοντά στην Λούκα της Ιταλία, το χαλάζι προκάλεσε την κατάρρευση στέγης επάνω σε αυτοκίνητο με επιβάτες, προκαλώντας τραυματισμούς, ενώ στην Μάσα Καράρα ο ανεμοστρόβιλος τραυμάτισε εργάτη σε αμαξοστάσιο.

Στην Φλωρεντία, ένας άνδρας χτυπήθηκε από ιπτάμενο κλαδί δένδρου σε υπαίθρια αγορά, ενώ στην κοντινή πόλη Μποτάι δένδρο έπεσε σε τροχόσπιτο. Παράλληλα, ζημιές αναφέρθηκαν και σε υπαίθρια αγορά στην Μαρίνα ντι Καράρα.

Στην Λιγουρία, κύματα έπληξαν την ακτή ανάμεσα στο Κιαβάρι και το Σέστρι Λεβάντε προκαλώντας ζημιές σε γραμμή ηλεκτροδότησης.

Κοντά στο Τιγκούλιο, οικογένειες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους όταν ανεμοστρόβιλος έπληξε την περιοχή και προκάλεσε ζημιές στις κατοικίες και στην περιοχή της Λα Σπέτσα, αναφέρθηκαν καταρρεύσεις στεγών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την ισχυρή βροχόπτωση έκλεισαν επίσης όλα τα πάρκα του Μιλάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.