ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ιταλία – Corriere della Sera: «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαγνώσθηκε με λευχαιμία»

Νοσηλεύεται από χθες, στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Raffaele

Ιταλία – Corriere della Sera: «Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαγνώσθηκε με λευχαιμία»

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, από ασθένεια του αίματος και συγκεκριμένα από λευχαιμία λέγεται ότι πάσχει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Γι’ αυτό το λόγο, όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα, ελήφθη δείγμα μυελού των οστών από τον νοσηλευόμενο σε κλινική του Μιλάνου 86χρονο πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας που υποβάλλεται και σε άλλες εξετάσεις.

Η πνευμονική λοίμωξη, σημειώνει, μπορεί να είναι μια επιπλοκή που εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της νόσου. Πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα της Corriere della Sera.

Ο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί τελευταία φορά στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στις 27 Μαρτίου υποτίθεται για εξετάσεις ρουτίνας, αλλά «η υποψία ότι κάτι τρέχει ήλθε αργότερα», σημειώνει η Corriere.

Ο αρχηγός της Forza Italia πήρε εξιτήριο τελικά μετά από τέσσερις ημέρες κι όχι σε 24-36 ώρες όπως προγραμματιζόταν αρχικά. Και χθες, μόλις μία εβδομάδα αφότου επέστρεψε στη βίλα του στο Άρκορε, ξαναγύρισε στο νοσοκομείο και μάλιστα εισήχθη στην ΜΕΘ του 1ου ορόφου.

Οι πρώτες φήμες έκαναν λόγο για αναπνευστικά προβλήματα λόγω πνευμονικής λοίμωξης που δεν είχε αντιμετωπιστεί σωστά.

«Εκείνοι που γνωρίζουν τον Μπερλουσκόνι δεν κρύβουν ότι η κατάστασή του είναι λεπτή, αν και δεν περιγράφεται ως δραματική. Τα παιδιά του, το ένα μετά το άλλο πήγαν αμέσως να δουν τον πατέρα τους (…)

Η βεβαιότητα ότι κάτι σοβαρότερο τρέχει ήλθε λίγο αργότερα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάσχει από σοβαρή ασθένεια του αίματος: λευχαιμία. Η ίδια που προκάλεσε και τις προηγούμενες νοσηλείες του, άρα όχι μόνον εξετάσεις ρουτίνας, αλλά και οι αναγκαίες θεραπείες. Οι πόνοι που τον ταλαιπωρούν και η πνευμονία των τελευταίων ημερών είναι στην πραγματικότητα επιπλοκές, που μπορούν να καταβάλουν έναν ήδη εξασθενημένο οργανισμό», σημειώνει η Corriere della Sera.

Ο 86χρονος Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται από χθες, Τετάρτη, στη μονάδα εντατικής θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου San Raffaele στο Μιλάνο, αφού παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.