ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω προειδοποιητικής απεργίας

Περισσότερες από 200 πτήσεις ακυρώθηκαν σε αεροδρόμια σε όλη τη χώρα

Ιταλία: Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω προειδοποιητικής απεργίας

Στην Ιταλία πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν την Κυριακή λόγω προειδοποιητικής απεργίας. Περισσότερες από 200 πτήσεις ακυρώθηκαν σε αεροδρόμια σε όλη τη χώρα. Αυτό επηρέασε κυρίως τις εσωτερικές συνδέσεις, όπως αναφέρθηκε στις ιστοσελίδες των μεγάλων αεροδρομίων.

Αλλά και επιβάτες που ήθελαν να πάνε από το Μιλάνο στη Φρανκφούρτη ή το Βερολίνο δεν μπορούσαν να πάρουν την πτήση τους. Στα αεροδρόμια της Ρώμης ακυρώθηκαν, μεταξύ άλλων, οι συνδέσεις εκτός Ιταλίας με το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Λονδίνο ή τη Ζυρίχη.

Αιτία των ακυρώσεων ήταν το κάλεσμα πολλών ιταλικών συνδικάτων για τετράωρη στάση εργασίας. Η εταιρεία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Enav και οι αεροπορικές εταιρείες Ryanair, Easyjet και Volotea απεργούσαν, σύμφωνα με τις συνδικαλιστικές συνομοσπονδίες. Οι αεροπορικές εταιρείες δήλωσαν ότι είχαν ενημερώσει εκ των προτέρων τους πληγέντες πελάτες, σύμφωνα με την Handelsblatt.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει διαμάχη μεταξύ των εταιρειών και των συνδικάτων σχετικά με τα δικαιώματα των εργαζομένων, τις συνθήκες εργασίας και την καταβολή των κατώτατων μισθών στον κλάδο. Σύμφωνα με τον Enav, η προειδοποιητική απεργία επρόκειτο να διαρκέσει από τις 14:00 έως τις 18:00. Είπε ότι οι πτήσεις μεταξύ 7 π.μ. και 10 π.μ. και 6 μ.μ. και 9 μ.μ. δεν θα επηρεαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.