ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ιταλία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία με δικαστική απόφαση

Χορηγήθηκε σε ασθενή που υπέφερε από πολλαπλή σκλήρυνση

Ιταλία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη υποβοηθούμενη αυτοκτονία με δικαστική απόφαση

Γεγονός είναι στην Ιταλία η πρώτη αυτοκτονία με χορήγηση φαρμακευτικής ουσίας.

Χορηγήθηκε σε ασθενή, η οποία υπέφερε από πολλαπλή σκλήρυνση μετά τη δραστηριοποίηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, όπως όρισε σχετική απόφαση του δικαστηρίου της Τεργέστης.

Την είδηση έκανε γνωστή η οργάνωση Λούκα Κοσιόνι η οποία τάσσεται εδώ και πολλά χρόνια υπέρ της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τύπος προσθέτει ότι πρόκειται για την πρώτη περίπτωση στην οποία υπήρξε παροχή της ουσίας που προκάλεσε τον θάνατο, από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Ιταλίας, αν και η ένεση έγινε από την ίδια την ασθενή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.