ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Ροτβάιλερ κατασπάραξε 53χρονη που προσπάθησε να το ταΐσει

Το ροτβάιλερ ανήκε στον αδερφό της άτυχης 53χρονης

Ιταλία: Ροτβάιλερ κατασπάραξε 53χρονη που προσπάθησε να το ταΐσει

Φρικτό θάνατο από το ροτβάιλερ του αδερφού της βρήκε μια 53χρονη γυναίκα στην Ιταλία όταν δέχθηκε την επίθεση του σκύλου ενώ προσπαθούσε να τον ταΐσει.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα όταν η Πατρίτσια Λα Μάρκα πήγε στο σπίτι του αδερφού της στη Βεντιμίλια το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης για να φροντίσει το ροτβάιλερ.

Όπως μεταφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης ήταν οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές αγωνίας της Λα Μάρκα με τους διασώστες να φτάνουν στο σημείο περίπου στις 4 το απόγευμα.

italida-rotvailer
H άτυχη 53χρονη που έπεσε θύμα της επίθεσης του ροτβάιλερ

Σύμφωνα με τη La Stampa οι διασώστες βρήκαν την 53χρονη γυναίκα σε μια «λίμνη» αίματος καθώς είχε δεχθεί αρκετά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια και το στήθος.

Ενδεικτικό της αγριότητας του ροτβάιλερ ήταν το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν με ασφάλεια την άτυχη γυναίκα.

Χρειάστηκε, τελικά, η παρέμβαση αστυνομικών που πυροβόλησαν το ροτβάιλερ το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο.

Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

«Το κορμί της ήταν σκισμένο σε διάφορα σημεία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.