ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Και επίσημα… φοροφυγάς ο Χάντερ Μπάιντεν: Δήλωσε «ένοχος» αλλά η οπλοκατοχή κάνει την συμφωνία να βρίσκεται στον «αέρα»

Η δικαστής ρώτησε συγκεκριμένα εάν ο Χάντερ παραβίασε τον Νόμο για την Εγγραφή ξένων πρακτόρων (FARA), αλλά οι εισαγγελείς δεν απάντησαν! 

Και επίσημα… φοροφυγάς ο Χάντερ Μπάιντεν: Δήλωσε «ένοχος» αλλά η οπλοκατοχή κάνει την συμφωνία να βρίσκεται στον «αέρα»

Στον «αέρα» φαίνεται να βρίσκεται η συμφωνία που είχε κάνει ο γιος του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, προκειμένου να δηλώσει ένοχος σε δύο κατηγορίες για φορολογικές παραβάσεις και να του επιβληθεί ποινή δύο ετών υπό επιτήρηση και πλέον λόγο της κατηγορίας οπλοκατοχής είναι αντιμέτωπος με πολυετή φυλάκιση.

Ο Χάντερ Μπάιντεν εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, στο δικαστήριο, και δήλωσε ένοχος όμως η ομοσπονδιακή δικαστής που άκουσε την υπόθεσή του, εξέφρασε ανησυχία για το κομμάτι της συμφωνίας που έχει να κάνει με την οπλοκατοχή.

Τον περασμένο μήνα, ο Μπάιντεν κατηγορήθηκε για το κακούργημα της κατοχής πυροβόλου όπλου. Είχε ένα Colt Cobra 38 Special για 11 ημέρες τον Οκτώβριο του 2018.

Συμφώνησε να συνάψει συμφωνία, που δεν θα ομολογούσε τεχνικά ενοχή για το έγκλημα. Εφόσον τηρούσε τους όρους της συμφωνίας του, η υπόθεση θα διαγραφόταν από το αρχείο του. Αν όχι, η συμφωνία θα αποσυρόταν. Η κατηγορία επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης δέκα ετών.

Η δικαστής του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Μαίρη Έλεν Νορέικα δήλωσε ότι ανησυχεί για τη διατύπωση στη συμφωνία και πρότεινε στους δικηγόρους να συναντηθούν ξανά και να το συζητήσουν.

Το αποτέλεσμα αφήνει ανοιχτή, τουλάχιστον προσωρινά, την πολυετή έρευνα για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάιντεν.

Είχε κατηγορηθεί για δύο φορολογικά αδικήματα σε επίπεδο πλημμελήματος για μη καταβολή φόρων άνω των 100.000 δολαρίων από εισόδημα άνω του 1,5 εκατ. δολαρίων τόσο το 2017 όσο και το 2018, και έκανε συμφωνία με τους εισαγγελείς, οι οποίοι σχεδίαζαν να επιβάλουν δύο χρόνια υπό επιτήρηση.

Το CNN μάλιστα μετά την συμφωνία του Χάντερ Μπάιντεν να παραδεχτεί ενοχή ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης για να πέσει στα μαλακά, που πλέον φαίνεται να έχει καταρρεύσει αφού ομοσπονδιακοί εισαγγελείς αποκάλυψαν στον δικαστή που προσπάθησε να «καθαρίσει» τον γιο του Αμερικανού προέδρου, ότι ο Χάντερ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό έρευνα αναφέρθηκαν με ρεπορτάζ για το ζήτημα.

Όταν η δικαστής Maryellen Noreika πίεσε τους εισαγγελείς να αποκαλύψουν το αδίκημα για το οποίο ο Χάντερ βρίσκεται υπό έρευνα, αυτοί αρνήθηκαν να απαντήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δικαστής ρώτησε συγκεκριμένα εάν ο Χάντερ παραβίασε τον Νόμο για την Εγγραφή ξένων πρακτόρων (FARA), αλλά οι εισαγγελείς δεν απάντησαν! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.