ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καμερούν: Τουλάχιστον 14 νεκροί από κατολίσθηση – Συγκλονιστικές εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

Οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου όταν το έδαφος υποχώρησε

Καμερούν: Τουλάχιστον 14 νεκροί από κατολίσθηση – Συγκλονιστικές εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κηδείας σε μια δημοφιλή συνοικία της Γιαουντέ, πρωτεύουσας του Καμερούν, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

https://twitter.com/JeanPierreLord2/status/1596944480061771776

Τέσσερις σοροί καλυμμένες με λευκά σεντόνια απομακρύνθηκαν νωρίς το βράδυ από την αστυνομία στη δημοφιλή συνοικία της Νταμά, στα ανατολικά προάστια της Γιαουντέ, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες πανικόβλητους κατοίκους που αναζητούσαν αγαπημένα τους πρόσωπα και διασώστες που προσπαθουσαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας.

Πολλές οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε μεγάλες σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου όταν το έδαφος υποχώρησε, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο κάτοικοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μεταφέρουμε πτώματα στο νεκροτομείο του κεντρικού νοσοκομείου, ενώ η έρευνα για άλλους ανθρώπους, ή πτώματα, συνεχίζεται», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Νασερί Πολ Μπέα, κυβερνήτης της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.