ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καμπανάκι κινδύνου» του ΟΗΕ για τις υδατογενείς ασθένειες στο Πακιστάν: Συγκεντρώνει 816 εκατ. δολάρια

Η κρίση αποδίδεται στην κλιματική αλλαγή

«Καμπανάκι κινδύνου» του ΟΗΕ για τις υδατογενείς ασθένειες στο Πακιστάν: Συγκεντρώνει 816 εκατ. δολάρια

Έντονες προσπάθειες προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η έξαρση των υδατογενών ασθενειών στο Πακιστάν μετά τις χειρότερες πλημμύρες που αντιμετώπισε η χώρα εδώ και δεκαετίες, καταβάλλει ο ΟΗΕ.

Στο πλαίσιο αυτό, πενταπλασίασε στα 816 εκατομμύρια δολάρια το ύψος της βοήθειας που απευθύνει έκκληση να συγκεντρωθεί για το Πακιστάν, από 160 εκατομμύρια που ζητούσε προηγουμένως.

Σημειώνεται ότι σχεδόν 1.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές την εποχή των μουσώνων και το λιώσιμο των παγετώνων στο βόρειο Πακιστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την κρίση αυτή η πακιστανική κυβέρνηση και ο ΟΗΕ αποδίδουν στην κλιματική αλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.