ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καναδάς: 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ έκανε live μετάδοση στο Facebook (βίντεο)

Το βίντεο έχει κατέβει από τα social media

Καναδάς: 24χρονη πνίγηκε σε πισίνα ενώ έκανε live μετάδοση στο Facebook (βίντεο)

Τραγικό θάνατο βρήκε την προηγούμενη Πέμπτη μία 24χρονη κοπέλα από την Κένυα ενώ απολάμβανε το μπάνιο της σε πισίνα μοτέλ στο Οντάριο του Καναδά. 

Το συμβάν σημειώθηκε όταν η Έλεν  Γουέντι Νιαμπούτο έκανε live στο Facebook. Σύμφωνα με την εφημερίδα Toronto Star η 24χρονη φαινόταν χαμογελαστή ενώ την ώρα που μιλούσε στους διαδικτυακούς της φίλους βρισκόταν από την ρηχή πλευρά της πισίνας.

Δέκα λεπτά αργότερα αποφάσισε να βουτήξει στα βαθιά. Δευτερόλεπτα αργότερα η κοπέλα φαίνεται να παλεύει να αναπνεύσει και ακούγεται να βγάζει δυνατές κραυγές ενώ κλωτσούσε και κουνούσε τα χέρια της.

Μετά από δύο λεπτά δεν υπήρχε πλέον καμία δραστηριότητα στο νερό της πισίνας με την ίδια να παραμένει ακίνητη. Τρεις ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή μέσα στο νερό, ενώ το βίντεο στο τηλέφωνό της συνέχιζε να καταγράφει. Το livestreaming βίντεο κατέβηκε από το Facebook.

Όπως επισημαίνει η Toronto Star, κοπέλα εργαζόταν στο Country Lane, έναν οίκο ευγηρίας που παρέχει μακροχρόνια φροντίδα. «Δούλευε με ηλικιωμένους μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Αλφόνς Νιαμγιάγια, ένας στενός φίλος της 24χρονης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.