ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καναδάς: Διχασμός για τρανς δάσκαλο με τεράστιο στήθος (βίντεο & φωτό)

Το σχολείο υποστηρίζει το δάσκαλο

Καναδάς: Διχασμός για τρανς δάσκαλο με τεράστιο στήθος (βίντεο & φωτό)

Διχασμό σε σχολική κοινότητα στον Καναδά έχει φέρει τρανς καθηγητής με τεράστιο στήθος.

Σύμφωνα με την nypost.com, ο καθηγητής διδάσκει στο Λύκειο Halton District School Board που βρίσκεται στη περιοχή Oakville, περίπου 20 μίλια έξω από το Τορόντο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, που έδειχνε τον καθηγητή να χειρίζεται ένα πριόνι κοπής στην τάξη, ενώ φορούσε στενό μαύρο σορτς και με το τεράστιο στήθος του να «γεμίζει» την οθόνη.

Έκτοτε, κι άλλα βίντεο αλλά και φωτογραφίες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από τους μαθητές, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες.

Μάλιστα, ορισμένοι μαθητές δεν πηγαίνουν στα μαθήματα του καθηγητή, ζητώντας την άμεση αντικατάστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχολείο, ωστόσο, υποστηρίζει το δάσκαλο, ο οποίος ξεκίνησε από πέρυσι να ντύνεται ως γυναίκα, αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.