ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Κάντο όπως οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ»: Ο Τ.Τριντό σε εκπομπή με drag queens – Θα δώσει… συμβουλές

Θα είναι ο πρώτος ηγέτης κράτους που θα εμφανιστεί σε τέτοιο... show

«Κάντο όπως οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ»: Ο Τ.Τριντό σε εκπομπή με drag queens – Θα δώσει… συμβουλές

O Τζάστιν Τριντό θα κάνει μια guest εμφάνιση σε εκπομπή με drag queens της καναδικής τηλεόρασης όπως αποκάλυψε το trailer του «Canada vs. the World» ακολουθώντας τα χαΐρια των Δημοκρατικών των ΗΠΑ.

Γίνεται έτσι ο πρώτος ηγέτης χώρας που θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο σόου.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η εκπομπή που θα εμφανιστεί ο Τζάστιν Τριντό αποτελεί spin-off του πολύ γνωστού franchise «Drag Race» που δημιούργησε πριν πολλά χρόνια ο Ru Paul και συνεχίζεται να προβάλλεται στις ΗΠΑ.

Ο Καναδός πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το πλατό του σόου και θα γνωρίσει τις διαγωνιζόμενες drag queens, δίνοντας τους συμβουλές για την… επιτυχία.

Με την εμφάνισή του αυτή, πρόκειται να γίνει ο πρώτος ηγέτης χώρας που συμμετέχει στο «Drag Race». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η αμερικανική εκδοχή του σόου έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν στο πλατό της και άλλα πρόσωπα από την πολιτική, όπως την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και την Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτέζ, ως… κριτές και όλλως τυχαίως από ποιους; Από τους Δημοκρατικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.