ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταφθάνει στη Νέα Υόρκη η καταιγίδα που έπληξε το Τενεσί και άφησε πίσω έξι νεκρούς

Οι τρεις από τους έξι θανάτους σημειώθηκαν σε βόρεια προάστιο του Νάσβιλ, ενώ οι άλλοι τρεις στο Κλάρκσβιλ

Καταφθάνει στη Νέα Υόρκη η καταιγίδα που έπληξε το Τενεσί και άφησε πίσω έξι νεκρούς

Η σφοδρή κακοκαιρία η οποία ξεκίνησε το Σάββατο από το Τενεσί και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ανθρώπων αναμένεται να πλήξει και τη Νέα Υόρκη.

Λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια ενώ μάλιστα διακόπηκε και ηλεκτροδότηση σε περίπου 86.000 οικίες.

Οι τρεις από τους έξι θανάτους σημειώθηκαν σε βόρεια προάστιο του Νάσβιλ, ενώ οι άλλοι τρεις στο Κλάρκσβιλ.

Την ίδια στιγμή στη Νέα Υόρκη έχει σημάνει συναγερμός για την κακοκαιρία ύστερα από τρία χρόνια. «Αυτός είναι ο πρώτος συναγερμός για ισχυρούς ανέμους για τη Νέα Υόρκη από το 2020», δήλωσε ο μετεωρολόγος Σεθ Ντάρλινγκ, σημειώνοντας ότι η προειδοποίηση σημαίνει μεγαλύτερο κίνδυνο για πτώσεις δέντρων ή ηλεκτρικών γραμμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να παράγουν ριπές έως και 50 mph, ειδικά σε περιοχές πιο ανατολικά, πρόσθεσε ο Ντάρλινγκ. Η ισχυρότερη βροχή αναμένεται να ξεκινήσει γύρω στις 3 μ.μ. και να διαρκέσει περίπου μέχρι τις 11 π.μ. τη Δευτέρα, ενώ οι ισχυροί άνεμοι θα συνεχιστούν μέχρι και την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.