ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κεραυνοί» κατά Β.Ζελένκσι από τον πρώην σύμβουλό του Ο.Αρεστόβις: «Είναι ένας δικτάτορας εγκαταλελειμμένος από όλους»

«Ένας αυταρχικός ηγέτης στον οποίο οι γύρω του φοβούνται να πουν την αλήθεια»

«Κεραυνοί» κατά Β.Ζελένκσι από τον πρώην σύμβουλό του Ο.Αρεστόβις: «Είναι ένας δικτάτορας εγκαταλελειμμένος από όλους»

Σφοδρή επίθεση κατά του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εξαπέλυσε ο πρώην σύμβουλός του, Ολέξι Αρεστόβις.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Χ, στην οποία σχολίαζε το πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού TIME αφιερωμένο στον Ζελένσκι, κατηγορεί τον Ουκρανό πρόεδρο πως φέρεται σαν δικτάτορας και πως είναι υπεύθυνος για τα μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα του.

«Είναι ένας δικτάτορας εγκαταλελειμμένος από όλους, απρόθυμος να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να αναφωνεί υστερικά για μια γρήγορη νίκη, την οποία δεν μπορεί να πετύχει. Ένας αυταρχικός ηγέτης στον οποίο οι γύρω του φοβούνται να πουν την αλήθεια», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Ολέξι Αρεστόβις υπέβαλε την παραίτησή του στις αρχές του 2023, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε επειδή υπονόησε ότι ο ρωσικός πύραυλος που έπληξε πολυκατοικία στη Ντνίπρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άμαχοι, ήταν αποτέλεσμα κατάρριψης από την ουκρανική αεράμυνα.

Σε συνέντευξή του στο ουκρανικό μέσο Interfax, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία, η ημερομηνία των οποίων είναι ακόμη άγνωστη λόγω του στρατιωτικού νόμου στη χώρα, ωστόσο υπολογίζεται να γίνουν γύρω στην άνοιξη του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αρεστόβιτς επιβεβαίωσε επίσης ότι οι προτάσεις σχετικά με πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, στρατιωτικές και άλλες μεταρρυθμίσεις στην Ουκρανία, που δημοσιεύτηκαν από τον ίδιο στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα, είναι το προεκλογικό του πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.