ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηδεία Βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα βρετανικά ΜΜΕ για τη μελαγχολική πριγκίπισσα Άννα (φωτο)

Από τα μεσάνυχτα είχαν ξεκινήσει οι ουρές για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Κηδεία Βασιλιά Κωνσταντίνου: Τα βρετανικά ΜΜΕ για τη μελαγχολική πριγκίπισσα Άννα (φωτο)

Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας εμφανίστηκε μελαγχολική στην κηδεία του  Βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα μαζί με άλλα μέλη της ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας που επισκέφθηκαν σήμερα τη χώρα μας.

Ο πρωτότοκος γιος του εκλιπόντα, Παύλος, σκύβει το κεφάλι βλέποντας το φέρετρο του πατέρα του, αναφέρει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ανιψιός του Δούκα του Εδιμβούργου, απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών και στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία.

Από τα μεσάνυχτα είχαν σχηματίσει ουρά οι υποστηρικτές του στέμματος για να αποτίσουν φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ο θλιμμένος πρωτότοκος γιος του εκλιπόντα υποδέχθηκε με χειροφίλημα τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε, καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά του καθεδρικού ναού. 5780994 5780992

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό όπως και το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, εθεάθησαν να εισέρχονται στη Μητρόπολη χέρι -χέρι με το βρετανικό δημοσίευμα να σχολιάζει ότι ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ και η σύζυγός του Μαξίμα, έδειχναν εμφανώς συγκινημένοι κοιτώντας το φέρετρο του Κωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Express, η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας ταξίδεψε στην Ελλάδα για να αποτίσει φόρο τιμής μαζί, με άλλα μέλη της ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας, στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που απεβίωσε.

Η κόρη της αείμνηστης Ελισάβετ εκπροσώπησε την βρετανική βασιλική οικογένεια στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Φορώντας ένα μακρύ μαύρο παλτό, η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της, Τίμοθι Λόρενς, μετέβησαν στην Μητρόπολη για να παρακολουθήσουν την εξόδιο ακολουθία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.