ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: «Κόλλησε» στην κίνηση η λιμουζίνα του Τζο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν έλαβε ειδική άδεια για να μεταφερθεί στο σημείο με τη λιμουζίνα του

Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: «Κόλλησε» στην κίνηση η λιμουζίνα του Τζο Μπάιντεν

Όλα είναι έτοιμα για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, με τους καλεσμένους να καταφθάνουν από νωρίς στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη μεγάλη τελετή.

Προβλήματα, ωστόσο, στη μετακίνησή του προς το Αβαείο αντιμετωπίζει ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, με τη θωρακισμένη λιμουζίνα του να έχει «κολλήσει» στην κίνηση του Λονδίνου.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του, Τζιλ, έφτασαν στο Λονδίνο εχθές, Κυριακή, ενόψει της σημερινής μεγάλης τελετής στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Για να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση, πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες φθάνουν στην κηδεία με λεωφορεία που έχει «νοικιάσει» η βρετανική κυβέρνηση. Ωστόσο, ο Τζο Μπάιντεν έλαβε ειδική άδεια από το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών για να μεταφερθεί στο σημείο με τη θωρακισμένη λιμουζίνα του, γνωστή και ως «The Beast».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς, λοιπόν, η λιμουζίνα προσπαθούσε να περάσει μπροστά από χιλιάδες θεατές στο κέντρο του Λονδίνου σήμερα το πρωί, συνάντησε δυσκολίες στην κίνησή της, ενώ κόσμος που αναγνώριζε τον Αμερικανό πρόεδρο, προσπαθούσε να «κόψει» την κυκλοφορία ώστε να τον δει από κοντά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.